Berden is een begrip in Limburg. Het familiebedrijf begon 118 jaar geleden als een bescheiden winkeltje en is vandaag de dag uitgegroeid tot een landelijke keten van verschillende winkels en warenhuizen. Aan de kwaliteit is echter helemaal niks veranderd. Als klant kun je nog altijd een geweldige service verwachten van deskundig personeel die met passie en plezier elke dag voor je klaar staan.

 Ook voor jongeren
Berden onderscheidt zich dankzij het ruime aanbod aan stijlen en merken. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden, ongeacht de leeftijd. Neem een kijkje op de vernieuwde jongerenafdeling waar je alles tegenkomt voor zowel peuters als tieners. Zijn ze daar alweer uitgegroeid? Dan is de basement afdeling met merken als Chasin’, Black Bananas, Yaya, Lofty Manner, Levi’s, ONLY, Scotch & Soda, PME Legend en Only & Sons een goede plek om te shoppen.

 Berden events & privilege
Berden is meer dan gewoon een modebedrijf. Regelmatig zijn er verschillende activiteiten en events zoals het vriendinnen- en mannenweekend. Dan is iedereen welkom om langs te komen voor een hapje en drankje onder het genot van live muziek. Verder kun je ook gebruik maken van de Berden Privilege. Als member spaar je bij elke aankoop punten die je op ieder moment kunt inruilen. Hoe meer punten je spaart, hoe meer voordeel je krijgt. Een privilege member word je gemakkelijk door de nieuwe Berden app te downloaden.

Broeken 10-daagse, 2e broek voor de halve prijs
Tot en met 11 oktober is het ‘Broeken 10-daagse’ bij Berden. Wat houdt dat in? Je krijgt dan elke tweede broek voor de halve prijs. Ook de nieuwe najaarscollectie doet mee met deze actie! Merken als PME Legend, Vanguard, Chasin, Levi’s, MAC, ONLY en Angels koop je deze periode met leuke kortingen.

 Contact
Berden Varsseveld is elke dag geopend. Je bent van harte welkom op:  Maandag van 13:00 tot 18:00 uur - Dinsdag tot en met Donderdag van 10:00 tot 18:00 uur - Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur - Zaterdag van 10.00 tot 17:30 uur - Zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

 Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 Graag tot ziens bij Berden! Boterstraat 1, 7051 DA Varsseveld, 0315 242041, www.berden-fashion.nl

Nukus • Street One • PME Legend • State of Art • Vanguard • Yaya • Levi’s • Vero Moda •  Meer