Begin jaren ’90 startte René Doppen vanaf zijn zolderkamer een eigen bedrijf in reclame-verkoop. Zijn initialen liet hij los op het NAVO-spellingsalfabet en ‘Romeo Delta’ was geboren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke speler en zijn er 10 personeelsleden in dienst. “Ons team bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. Verder beschikken we over een netwerk van zowel offline- als online specialisten, waardoor we altijd een passend antwoord hebben op alle wensen van onze opdrachtgevers”, vertelt René.

Hoewel Romeo Delta van traditionele uitgever is uitgegroeid tot een communicatie-adviesbureau blijft print-media wel de corebusiness. “Print-media zijn nog steeds effectief als klantenbinder. Ook in het digitale tijdperk zijn print-media nog steeds niet weg te denken! Met print-media creëer je verbinding, loyaliteit en vertrouwen bij jouw doelgroep. Een magazine of een krant geeft meer ruimte voor achtergrondinformatie en heeft een betrouwbare uitstraling. Verder kent het een betere attentiewaarde en vooral een hoger bewaargehalte dan online-media. Het blijkt toch ‘lekkerder’ te zijn om iets in de handen hebben als je het leest in plaats van alles op de PC of je mobiel te lezen. Bovendien is print hét push-medium dat aanzet tot actie en aankoop, getuige de vele wekelijkse (reclame)folders van retailers.”

Kosteloos concept
Romeo Delta kan voor ieder bedrijf of organisatie een medium realiseren. Dit kunnen 750 flyers zijn, maar ook 2.500 presentatie-magazines of 1.500.000 huis-aan-huis kranten. “We verzorgen daarbij het gehele traject en nemen dus al het werk uit handen. We zorgen voor de redactionele invulling, we doen de vormgeving, we regelen het drukwerk en coördineren de verspreiding in welke vorm van ook. Bij alle uitgaven kan onze partner ook nog eens kiezen voor mede- of gehele financiering door artikelen of advertenties van derden. Hierdoor hoeft  het simpelweg niet duur te zijn en kán het zelfs kosteloos gerealiseerd worden!” licht hij toe. Romeo Delta verzorgt namelijk ook de advertentieverkoop voor deze media. Dit gebeurt in principe niét door MKB te benaderen, maar door relatiebeheer, waardoor er alleen sprake is van gerichte verkoop.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Romeo Delta ook voor uw bedrijf of organisatie kan bieden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Romeo Delta MultiMedia BV
Werenfriedstraat 1
7136 LZ Zieuwent
0544-352235
info@romeodelta.nl
www.romeodelta.nl

Klik hier om jouw puzzel in te sturen