Er zijn maar twee praktijken in Nederland waar je hiervoor terecht kunt en daar zijn we trots op. De vraag naar Spark is wereldwijd zo groot dat men die vraag niet aan kan. Waarom dan wel bij ons in Aalten, Groenlo of Lichtenvoorde? Omdat wij wereldwijd onze kennis van 3D individuele beugels uitdragen op congressen en men vanuit de hele Benelux naar Lichtenvoorde komt om hierover geschoold te worden.

De Spark Aligner is een beugelsysteem dat bij iedereen kan worden toegepast. Door middel van opeenvolgende doorzichtige hoesjes wordt de juiste stand van het gebit gerealiseerd. En het mooiste: deze doorzichtige beugel is onzichtbaar en geeft je veel flexibiliteit. De Aligners zijn uitneembaar, dus met eten kun je ze uit doen en het poetsen is veel makkelijker. Heb je een belangrijke afspraak of een speciale gelegenheid, dan doe je ze simpelweg even uit.

Je hebt nu een keuze tussen twee top systemen bij Verhagen Mondzorg: individuele brackets volgens het Insignia systeem of individueel gevormde hoesjes van Spark. Het grootste en belangrijkste verschil tussen de Insignia beugel en de Spark Aligners is de zichtbaarheid. Bij de Insignia beugel zijn de brackets en de draad zichtbaar in de mond. Bij de Spark Aligners zijn de attachments en de hoesjes niet zichtbaar. De overeenkomst is dat we bij beide systemen zicht hebben op de wortelpositie en dat maakt deze systemen uniek. Er zijn zeker ook andere systemen op de markt, soms veel duurder, soms wat goedkoper, maar ze missen allemaal de nauwkeurigheid van de juiste plaatsing van de wortels en dus van je tanden. Daardoor is een Spark of Insignia behandeling juist voorspelbaar en sneller.

Waarom Spark en niet een ander Aligner systeem?
Zoals al vermeld kun je alleen bij Spark de wortels precies binnen het bot plaatsen of houden. Daarnaast zijn de hoesjes veel transparanter en veel gladder dankzij het handmatig polijsten. Het materiaal zorgt ervoor dat krachten veel nauwkeuriger worden overgebracht en daardoor heb je ook veel minder last.

Het is nu dus tijd voor die mooie rechte tanden zonder daarvoor in de brackets te moeten. Ervaar het gemak en het plezier!

Altijd bij je in de buurt!
Voor elke behandeling kun je op één van onze drie locaties in de Achterhoek terecht. Dus waarvoor je ons ook nodig hebt, we zitten altijd in de buurt!

Verhagen Mondzorg

  • Lichtenvoorde, Eschpark 9
  • Groenlo, Buitenschans 47
  • Aalten, Polstraat 36

T  0544 371260

balie@verhagenmondzorg.nl

www.volledigmondzorg.nl

Klik hier om jouw puzzel in te sturen