Alle gemak onder één dak!
Avonturijn, wil ook voor jou dé partner voor kinderopvang zijn. In de regio hebben we verschillende opvangmogelijkheden. We zijn dikwijls gehuisvest in basisscholen, waar we opvang van 0-13 jaar verzorgen. Samen met het basisonderwijs werken we aan een doorgaande ontwikkellijn. Alle gemak onder één dak!

Op onze kinderdagverblijven bieden we een plaats waar we kinderen liefdevol en met zorg omringen. We bieden opvang in verticale groepen, waar kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar zitten. Van jongs af aan leren kinderen rekening te houden met elkaar, elkaar te helpen en ze leren van elkaar.

Onze peuteropvanglocaties, die bij Avonturijn ‘speelleergroepen’ heten,  bieden een fijne plek om te spelen én te leren. Hier worden peuters spelenderwijs gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Vaardigheden waar de kinderen hun leven lang profijt van zullen hebben.

Na schooltijd is het tijd voor ontspanning! De buitenschoolse opvang biedt hiervoor volop mogelijkheden. Voor opvang na schooltijd en in de schoolvakanties kunnen kinderen in één van onze buitenschoolse opvanglocaties terecht voor een gevarieerd en uitdagend activiteitenaanbod.

Avonturijn vindt een goede samenwerking met het onderwijs erg belangrijk en is groot voorstander van het realiseren van integrale kindcentra (IKC). Tevens verzorgen wij gastouderopvang in ons werkgebied. Wil je weten of wij nog een plekje hebben voor je kind? Neem gerust contact met ons op. Je belangstelling kun je ook kenbaar maken via onze website. Uiteraard denken wij graag met je mee.

Nieuwe Weg 5-01, Ruurlo | Tel: 0573 760200 | info@avonturijn.nl  | www.avonturijn.nl