Implantologie
Implantologie is een ruim en lang geïntegreerd deel. Een implantaat is een permanente vervanging voor een tand of kies. Het ziet eruit als een klein schroefje en is gemaakt van titanium. Het gaat om weefselvriendelijk materiaal dat volledig door het lichaam wordt geaccepteerd. Kronen en bruggen op basis van implantaten bieden uitkomst als permanente oplossing voor mensen die één of meerdere tanden of kiezen missen. Maar ook een volledig nieuw gebit op basis van implantaten is mogelijk, het zogenoemde klikgebit. Denarius Dental is zeer bedreven met implantologie en staat te boek als gespecialiseerd centrum.

Orthodontie
Een andere traditionele specialisatie waarmee Denarius Dental bekendheid geniet is orthodontie. Een beugel kan nodig zijn als je tanden naar voren staan of als je tanden en kiezen niet  goed op elkaar passen. De beugel zorgt ervoor dat je tanden en kiezen rechter komen te staan. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar maakt ook het kauwen makkelijker. Bovendien kun je je tanden beter poetsen als ze recht staan. Daardoor blijven ze gaaf en gezond. Het is ook mogelijk om uw tanden pijnloos en praktisch onzichtbaar recht te zetten zonder gebruik van traditionele beugels. Door gebruik van 3D-technologie ontstaat een perfecte pasvorm en hierdoor zijn eXceed Aligners zeer comfortabel om te dragen. De beugel zit als gegoten, is transparant en is uitneembaar op elk gewenst moment.

Kinderen en angstige patiënten
Denarius Dental heeft veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. Het boekt goede resultaten met een prettige aanpak. Kinderen worden op een ontspannen manier op hun gemak gesteld. Dat geldt ook voor angstige patiënten. Als u bang bent, kunt u dat het beste gewoon vertellen. De tandarts is bekend met dergelijke problemen en kan veel doen om u wat minder angstig te laten zijn.

Contact
Denarius Dental heeft geen wachtlijst. Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: 
Denarius Dental | Emmastraat 30  7101 CD Winterswijk
T: 0543-51 21 17 | E: info@denariusdental.nl | I: www.denariusdental.nl