Steentjes is een jong, dynamisch en modern bedrijf met veel ervaring en kennis van zaken. Met vier kantoren in Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo en 26 medewerkers wordt de markt bediend. De uitgebreide dienstverlening in combinatie met de betrokken werkwijze werpt zijn vruchten af, Steentjes maakt een mooie groei door.

Steentjes Zelfstandig Adviseur RegioBank
Klanten weten het bedrijf te vinden, bijvoorbeeld als het om bankzaken gaat. RegioBank is de vertrouwde bank in de buurt waar je op kunt vertrouwen. Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank met een rapportcijfer van een 9,4 het meest tevreden over hun bank. Ook voor service en voor internet- en mobiel bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast kan men er trots op zijn dat het opnieuw is uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. Steentjes is zelfstandig adviseur van RegioBank. Bedrijven en particulieren kunnen er terecht voor sparen, betalen, hypotheken, alles. En je regelt het zoals je het zelf wilt.

Steentjes Makelaars en Taxateurs
Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook worden er onafhankelijke en deskundige taxaties verricht. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Jouw belang staat voorop.

Steentjes Hypotheken
De hypotheekadviseurs van Steentjes gaan graag met jou in gesprek. Zij zorgen er voor dat de juiste keuze wordt gemaakte uit het ruime aanbod: een hypotheek die aan alle wensen voldoet. Natuurlijk wordt ook de administratieve afhandeling voor jou geregeld. Hiervoor betaal je niets méér, want service gaat bij Steentjes een stap verder.

Steentjes Verzekeringen en Pensioenen Schade leidt bij Steentjes niet tot die vervelende papierwinkel. Eén telefoontje en Steentjes regelt alles. De verzekeringen en pensioenen zijn maatwerk met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Jouw wensen staan centraal. Zowel bedrijven (grote ondernemingen, MKB’ers en ZZP’ers) als particulieren worden adequaat geholpen. Steentjes Verzekeringen en Pensioenen, een veilig idee.

Voor meer informatie, kijk op www.steentjes.nl of loop gerust binnen bij één van de kantoren.